Lyslengsel

Lyslengsel

Nettene har blitt lengre og kulda har definitivt satt inn. Oslos bakke er dekket av gule blader nå og folk har begynt å gå med skjerf langt opp til nesen  og varme latter i vottekledte hender. Sommeren var igjen en kort bris man er heldig å få med seg om man ikke lukker øynene og jeg har bestemt meg for at jeg aldri skal sove bort en eneste ‘sumarnatt’ igjen. Men høsten er blendende vakker. For selv om den bringer kulde kler den seg i varme farger slik at vi kan leve litt på sommerminnene før snøen blender oss og peisvarmen erstatter solen. Og når et par tynne, nesten usynlige lyse stråler skjærer seg gjennom en mørk himmel en gang på vårparten finner vi igjen fram t-skjorten og solbrillene, desperate og uvisst lengtende etter veien ut av en dyster, men enormt koselig årstid.